2310311819 6948125969 ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 12, Πυλαία, Θεσσαλονίκη iraklis.sakis@gmail.com
 
 
 
     
     
  Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ | Ψυγειομεταφορές - Διανομές - Μεταφορές Επαγγελματικού Εξοπλισμού Πυλαία Θεσσαλονίκη

 

Η επιχείρηση ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία μας έχει αφιερωθεί στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταφοράς και διανομής, καθώς και στην ανέγερση νέων προτύπων στον τομέα της επαγγελματικής εξυπηρέτησης.

Ο κύριος πυλώνας της επιχείρησής μας αποτελείται από τον σύγχρονο στόλο μας, που αποτελείται από εξειδικευμένα φορτηγά και φορτηγά ψυγεία. Εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα οχήματά μας διασφαλίζουν όχι μόνο την απρόσκοπτη μεταφορά αγαθών, αλλά και τη διατήρηση της φρεσκάδας και της ποιότητας των ευαίσθητων προϊόντων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
     
 

Εμπνευσμένοι από τη φιλοσοφία του άθροισματος των λεπτομερειών, επιδιώκουμε την αρτιότητα σε κάθε βήμα της πορείας μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ακρίβεια και η αφοσίωση στην υπηρεσία προς τους πελάτες αποτελούν τον δρόμο για την επιτυχία. Κάθε μεταφορά αντιμετωπίζεται ως μοναδική πρόκληση και ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία της εμπιστοσύνης που μας δίνετε.

Στην εταιρεία ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, προσφέρουμε πολύ περισσότερα από την απλή μεταφορά εμπορευμάτων. Η ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει ψυγειομεταφορές, διανομές εμπορευμάτων και μεταφορές επαγγελματικού εξοπλισμού. Έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε την Θεσσαλονίκη και όλες τις περιοχές της Βορείου Ελλάδος άμεσα και αποτελεσματικά.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Αφήστε μας να φροντίσουμε για την ασφάλεια και την άνεση των μεταφορών και των διανομών σας, ενώ εσείς επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.         
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΑ
2310311819 - 6948125969 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ