2310311819 6948125969 ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 12, Πυλαία, Θεσσαλονίκη iraklis.sakis@gmail.com
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ | Ψυγειομεταφορές - Διανομές - Μεταφορές Επαγγελματικού Εξοπλισμού Θεσσαλονίκη

 

Η επιχείρηση ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ αντιπροσωπεύει την εξέλιξη στον τομέα των μεταφορών και διανομών. Καθιστώντας την απλή μεταφορά εμπορευμάτων μόνο ένα μικρό κομμάτι της αποστολής μας, προσφέρουμε μια πολύ ευρεία γκάμα υπηρεσιών που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.

Με την επιχείρηση ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, επιλέγετε την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την εξειδίκευση σε κάθε είδος μεταφοράς και διανομής. Είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε τις ανάγκες σας και να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής σας πορείας.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Στην ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, η προσήλωσή μας στην ποιότητα, η συνέπεια και η εξυπηρέτηση των αναγκών σας αποτελούν την κινητήρια δύναμή μας. Επιλέγοντας εμάς, επιλέγετε την αξιοπιστία και την ασφάλεια σε κάθε μεταφορά και διανομή.

 

 
 
 
Ψυγειομεταφορές

Ειδικευμένα φορτηγά ψυγεία διασφαλίζουν την απρόσκοπτη μεταφορά ευαίσθητων προϊόντων σε σταθερές θερμοκρασίες, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους.
 
     
 
Διανομές προϊόντων

Εξειδικευμένοι στην αντιμετώπιση ευπαθών αγαθών, αναλαμβάνουμε την ασφαλή και έγκαιρη διανομή προϊόντων που απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση.
 
     
 
Μεταφορά επαγγελματικού εξοπλισμού

Είτε πρόκειται για εγκαταστάσεις εστίασης, είτε για εξοπλισμό καταστημάτων, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά με ασφάλεια και ακρίβεια.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Αφήστε μας να φροντίσουμε για την ασφάλεια και την άνεση των μεταφορών και των διανομών σας, ενώ εσείς επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. 
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΑ
2310311819 - 6948125969
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 

Η προσήλωσή μας στην ποιότητα αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Καθορίζουμε υψηλά πρότυπα ποιότητας σε κάθε βήμα της διαδικασίας μεταφοράς και διανομής, από την προετοιμασία του φορτίου μέχρι την παράδοση. Η προσεκτική επιλογή του στόλου μας, οι αυστηροί έλεγχοι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και η επιμελημένη εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουν όχι μόνο την απρόσκοπτη λειτουργία, αλλά και την απόλυτη ακεραιότητα των εμπορευμάτων σας.

Η συνέπεια αποτελεί τη βάση της σχέσης μας με τους πελάτες μας. Υποσχόμαστε και παρέχουμε ακριβώς αυτό που υποσχόμαστε, σε κάθε μεταφορά. Από την εκτέλεση της παραγγελίας μέχρι την παράδοση, η αμετάκλητη συμμόρφωσή μας με τα υψηλά πρότυπα μας διασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία για εσάς.

 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ